2 червня у Києві відбудеться старт традиційного кольорового пробігу Kyiv Color Run. Дистанції забігу – 3 або 6 км на вибір. Місце старту – Троїцька площа.

Кольоровий пробіг започатковано в Україні в 2014 році командою Київського бігового клубу KM Running club. Цьогоріч пробіг відбудеться вже вшосте в Києві (2 червня) та вперше у Львові (5 травня) і Івано-Франківську (15 червня).

У заході в Києві зазвичай бере участь більше ніж 3 тис. Учасників і витрачається 2 тонни фарби холі.

Кожен учасник пробігу в столиці отримує перед стартом спеціальну білу футболку від офіційного спортивного партнера проекту New Balance Україна, стартовий номер та пакет справжньої індійської фарби холі. Також він має змогу зробити благодійний внесок в обмін на ексклюзивну сувенірну продукцію.

Для дітей передбачені старти 800, 400 та 200 метрів з подарунками на фініші.

Після забігу на учасників чекає Color Run Creative awards – церемонія нагородження у номінаціях за найкращий костюм, найбільшу команду тощо.

Учасники візьмуть участь у лотереї-розіграші цінних призів від партнерів, флешмобі «Український прапор з фарб холі» та зроблять безліч унікальних світлин на згадку. Головним призом лотереї стане квиток у будь-який з напрямків з карти польотів генерального партнера заходу – авіакомпанії Turkish Airlines.

Благодійним партнером Kyiv Color Run у 2019 році став благодійний фонд «Ти не один» (1+1 медіа) Саме на здійснення великих мрій маленьких пацієнтів будуть спрямовані: 100% коштів від реєстрації на три дитячі дистанції «Здійсни мрію», 100 грн від кожної корпоративної реєстрації, частково кошти від сувенірної продукції (листівки, піни, стіккери, тощо).