Мобільний застосунок Ladder розроблено для тих, хто хоче займатись спортом та потребує допомоги у плануванні тренувань. Компанія повідомила про залучення $6,5 мільйонів інвестицій.

На перевантаженому ринку мобільних застосунків превалюють платформи, які дозволяють обрати будь-яке тренування і створити власну програму тренувань. Стартап Ladder допомагає тим, хто не має часу розбиратись із усім цим та не має вдосталь часу для планування своєї фізичної активності.

Програми тренувань у Ladder створені таким чином, щоб кожного дня пропонувати користувачеві нове та цікаве тренування. Щоденні короткі заняття є частиною загальної програми з наперед визначеним результатом: схуднення, набір маси, розвиток сили чи витривалості тощо. Загальну програму розробляють для Ladder досвідчені та відомі фітнес-інструктори. Як, наприклад, Бен Грінфілд – автор бестселера New York Times та фітнес-гуру.

Залучені інвестиції компанія планує витратити на створення нових програм, пошук нових співробітників, дослідження ринку та рекламу.