Одна з найстаріших та найвідоміших кіберспортивних компаній світу, Evil Geniuses, повідомила про початок партнерства із футбольним клубом Wolverhampton Wanderers (Wolves) – одним із засновників Англійської Прем’єр-ліги.

Крім фактичного партнерства, компанія Fosun, що придбала клуб Wolves 2016 року, стане міноритарним інвестором для Evil Geniuses. За підсумками раунду оцінка компанії складе $255  мільйонів.

Партнерство та інвестиції дозволять Evil Geniuses продовжувати свою глобальну експансію. Wolves, популярна команда, а також – відомий модний бренд, підтримає ініціативи кіберспортсменів у галузях інклюзивності, освіти, інновацій, командної роботи та конкуренції у спорті. Зі свого боку, Evil Geniuses допоможуть футболістам вийти на азіатський ринок.

На практиці, завдяки партнерству логотип «вовків» з’явиться на формі членів кіберспортивної команди, обидві команди створюватимуть спільний контент англійською та китайською мовами, допоможуть одна одній спонсорськими проявами, а також разом створюватимуть брендовану продукцію.