У суботу, 12 червня відбудеться відкриття басейну в житловому комплексі Києва «Файна Таун». Про це повідомляється на сайті ЖК.

Він розташувався у зоні відпочинку комплексу – за спортивними майданчиками та альтанками для барбекю.

Забудовник підготував одразу два басейни: дорослий розмірами 25х12,5 метра з зоною мілководдя для відпочинку та дитячий розмірами 12,6х6 метра з невеликою глибиною.

На урочистому відкритті басейну жителів чекають водні розваги, частування, музична програма та сюрпризи.

Перший місяць басейн в «Файна Таун» буде працювати в тестовому режимі.

Графік роботи басейну – щодня з 8:00 до 21:00.

Басейн призначений тільки для мешканців «Файна Таун». Жителі комплексу зможуть приводити з собою гостей, але одночасно не більше п’яти. Сторонні люди самостійно не зможуть відвідувати басейн, як інші комерційні заклади на території комплексу.

Доступ на територію басейну для мешканців і гостей буде платним. Планується використовувати абонементи терміном на місяць і для разового відвідування.

У вартість входять перебування на території зони відпочинку, купання в басейні, користування парасольками і шезлонгами (при наявності вільних), користування майданчиком пляжного волейболу.

Діти у віці до 14 років допускаються на територію зони відпочинку безкоштовно (без окремого шезлонга) тільки в супроводі дорослих.