Протасів Яр у Києві готується до відкриття нового сезону 2020-2021 років. Він стартує вже цього тижня. Про це повідомляється на сайті комплексу.

На сайті також відзначається, що тарифи на послуги комплексу залишаться минулорічними: вихід на сніг – 80 грн і 100 грн (у будні та святкові дні), а користування витягами коштуватиме 20 грн і 35 грн за один підйом (у будні та святкові дні).

«Ми дуже активно готуємося до відкриття: на Протасі вже на повну працюють снігові гармати, тож засніжити малий схил ми плануємо до вихідних.  Щодо цін на послуги – вони залишаться без змін, минулорічними, адже сьогодні важливо ретельно піклуватися про своє здоров’я, а займатися спортом на відкритому повітрі – це корисно і має бути доступно кожному», – розповів Юрій Ткач, директор комплексу «Протасів Яр».

Залишаться без змін і ціни на прокат спорядження: комплект лижного і сноубордичного спорядження для дорослого коштуватиме 250 грн і 300 грн за прокатний день, а для дітей – по 200 грн за комплект.

Також для відпочиваючих будуть доступні денні абонементи, тривалістю 2 години, вартість яких складе у грудні 200 грн в будні та 300 грн у вихідні дні.