Протягом 13-15 серпня біля Арки Дружби народів у Києві відбудеться фестиваль Double Triple Summer Fest. Під час заходу, який є продовженням зимового Double Triple Snow Fest, відбудуться змагання етапу Кубку світу зі скейтбордингу, а також з BMX.

Призовий фонд змагань складе більше 10 тисяч євро.

Організатори фестивалю – агенція don’t Take Fake та Radio Day, за підтримки Київської міської державної адміністрації та у координації з Департаментом молоді та спорту.

Для проведення змагань під Аркою буде збудована змагальна зона, яка цього разу асоціюватиметься із аеропортом: із терміналом прибуття, справжнім літаком, трапами, сигнальними вогнями, багажним відділенням, стойкою реєстрації і бізнес-лаунжем. Займатиме ця зона понад 2000 квадратні метри.

«Київ відкритий для всього світу», – із таким меседжем Double Triple Summer Fest зустрічатиме спортсменів і гостей з усього світу. До слова, свої заявки на участь уже подали райдери з Великої Британії, Аргентини, Південної Африки, Словаччини, Чехії та інших країн.

Учасниками першого дня стануть винятково українські спортсмени. Для них це буде контест із окремим призовим фондом і водночас кваліфікація, проходження якої дасть змогу змагатися з міжнародними райдерами в наступні два дні.