Компанія Wahoo, провідна компанія галузі фітнес-технологій, та IRONMAN Group, найбільший в світі оператор масових змагань на витривалість, оголосили про багаторічне партнерство.

За умовами угоди, Wahoo стає Офіційним технічним партнером всіх брендів, що належать Групі – IRONMAN, IRONMAN 70.3, Rock ’n’ Roll Running Series, Epic Series, Haute Route и UTMB World Series. З іншого боку, глобальна спільнота The IRONMAN Group отримає доступ до екосистеми Wahoo, включаючи спортивний годинник ELEMNT RIVAL.

«Ми у захваті стати партнерами Wahoo та надати нашим атлетам доступ до екосистеми підключених тренувань світового класу, – сказав Метт Вікстром, віце-президент з партнерств у The IRONMAN Group. – Wahoo – це єдина компанія, що дозволяє витривалим атлетам тренуватись в залі та просто неба, що допоможе всім нашим спортсменам по світу приготуватись до змагань, незалежно від часових обмежень, скороченого денного світла чи погодних умов».

Компанія Wahoo вийшла на ринок бігу та тріатлону 2021 року, представивши ELEMNT RIVAL Multisport Watch. Його функціонал орієнтований на плавання-велоспорт-біг (наприклад, опція Seamless Transition, яка дозволяє перемикатись між видами спорту, не втрачаючи показників та даних), годинник став гарним прикладом використання досвіду, накопленого бізнесом тренувань та велоспорту у приміщеннях, на користь багатоборцям.

Wahoo давно працювала з тріатлоністами. Компанію для себе обрав чемпіон світу з Ironman Ян Фроден, компанія надає послуги легендарним атлетам: чемпіонці світу Ironman 70.3 Люсі Чарльз- Барклай та багаторазовій чемпіонці Гетер Джексон. Після випуску ELMNT RIVAL компанія спромоглась закріпитись на ринку бігу, ставши вибором таких чемпіонів, як ультрабігун Джім Уолмслі.