Nike пропонує провести це літо в оточенні природи, і представляє оновлену бігову колекцію Nike Trail.

Презентуючи колекцію, Nike закликав бігунів виходити на незвідані стежки, насолоджуватися стрибками по калюжах і підкорювати нові вершини. Адже біг по пересіченій місцевості здатний вдихнути нове життя в щоденні пробіжки, і допомогти заново закохатися в біг.

Впевненіше почувати себе в умовах пересіченій місцевості бігунам допоможе колекція Nike Trail, яка включає взуття, одяг і аксесуари.

Правильне екіпірування для такого бігу вкрай важливе, так як умови бувають дуже різні. Наприклад, для кам’янистих стежок краще підійдуть міцні кросівки Wildhorse 7; швидко вибігти на вершину пагорба допоможуть надлегкі Terra Kiger 7; для бігу на пересіченій місцевості і міських вулицях, ідеальними стануть Pegasus Trail 2. А дихаюча, легка і водовідштовхувальна куртка дозволить бігати навіть в негоду.

Продукція Nike Trail створюється в рамках руху Move to Zero – ініціативи бренду, спрямованої на зниження вуглецевого сліду і скорочення відходів, покликана захистити майбутнє спорту. Так всі моделі верху (куртки, середній шар і майки) як мінімум на 75% виготовлені з перероблених або органічних матеріалів.