Зараз спортивний одяг знову перейшов у розряд повсякденного одягу, який можна носити куди завгодно. У минулому і цьому сезоні в спортивний стиль увірвалися мотиви епатажу і шику, а також спортивні образи кежуал, що об’єднали спортивну легкість і лаконічну витонченість.

Так, на подіумах показали модний спортивний одяг 2021, який включав круті кроп-топи, толстовки, джемпери та футболки в яскравих кольорах, оригінальні світшоти і бомбери з лейблами і написами, дуті, лаковані, шкіряні, стьобані куртки і пуховики в об’ємних варіантах з мотивами спорт шику в образах.

Окремо слід відзначити у 2021 році олімпійки. Завдяки колаборації дизайнера Грейс Уельс Боннер з adidas Originals олімпійки в стилі 1970-х стануть однією з найбажаніших речей сезону. А якщо орієнтуватися на показ Miu Miu весна-літо 2021, то носити їх потрібно зі спідницею міді-довжини.

Фото: Elle

Спорт шик лук

Взагалі, спортивний стиль «Спорт шик одяг 2021» передбачає поєднання здавалося б непоєднаних речей. Наприклад, в одному луці можуть поєднуватися спортивні штани, босоніжки на підборах і об’ємна куртка.

Крім того, у таких комплектах можна зустріти подовжений спортивний кардиган з капюшоном з трикотажу, скомбінований зі спортивними штанами, прикрашеними лампасами, і витонченими туфлями-човниками й трендовою класичною сумкою.

Модні критики пишуть, що кожен спортивний образ з нотками шику трохи суперечливий і зухвалий, в ньому багато виразних елементів, в тому числі яскравих кольорів і оригінальних фактур.

Фото: glamurnenko.ru

Блогерки – популяризаторки стилю

Кращий спортивна одяг 2021 з мотивами спорт шику вже представили ​​відомі фешн блогерши, які зробили спортивний стиль однієї зі спортивних модних фішок цього року.

Ці леді, які знають толк в моді, з упевненістю презентують нам тренди і образи спорт кежуал, що вже стали хітами вуличної моди.

Так, наприклад, ви можете носити крутий спортивний комплект з трендовою маєчкою з написами, курточкою і брюками в клітинку, смужку, горошок, з лампасами, скомбінувавши їх з білосніжними кросівками і невеликим рюкзаком.

Фото: style.wildberries.ru

Такий спортивний одяг у 2021 році підійде і для роботи, якщо немає строгого дрес-коду, і для прогулянки, і для зустрічей з друзями.

Також чудово, що ефектний спортивний одяг з елементами кежуал і спорт шик легко впроваджується в луки зі спідницями, сукнями, джинсами, шортами, тому оновлений спортивний стиль подарує вам безліч цікавих можливостей складати нові спорт луки.