Віртуальні платформи для здоров’я та благополуччя стали надзвичайно популярними під час пандемії, однак на ринку ще багато місця. Наприклад, люди похилого віку. Bold, сервіс для здоров’я та здорового образу життя, планує позбавити осіб похилого віку від хронічних проблем зі здоров’ям – через безкоштовні і персоналізовані програми тренувань. Компанія, створена Амандою Ріс та Харі Арулом, отримала днями $7 мільйонів інвестицій на посівному етапі.

Ріс розповіла TechCrunch, що ідея такого стартапу прийшла до неї під час догляду за бабусею: «Я думала про рішення, яке б дозволило людям довше зберігати здоров’я раніше, ніж вони почнуть падати або щось інше піде не за планом». Для пошуку рішення вона використала знання, отримані під час вивчення йоги та танців – і навчила бабцю тримати рівновагу та попередити майбутні падіння.

Користувацький досвід у Bold доволі простий. Користувачі надають коротеньку інформацію про себе на платформі, вказуючи свої цілі та поточний стан. На основі цієї інформації Bold створює персоналізовану програму. Програми можуть бути як невеликими (наприклад, одне заняття гімнастикою тай-ці на тиждень), так і більш серйозними (кардіо чи силові групові зустрічі кілька разів на тиждень).

Інтерес до Bold співпадає із стрімким зростанням витрат на охорону здоров’я для осіб похилого віку та розмовами про їхнє зменшення для поточних та майбутніх поколінь.