Відеострімінговий сервіс Twitch оголосив про партнерство із корпорацією Samsung щодо спонсорства платформи Rivals. За допомоги цієї платформи Samsung проводитиме турніри з мобільних ігор та просуватиме смартфони серії Galaxy. Фінансові умови не розголошуються.

Rivals – це низка турнірів від Twitch, учасниками яких є відомими стрімери. Протягом 2021 року партнери влаштовуватимуть кобрендингові заходи, зокрема, Twitch Rivals Mobile Challenge. Під час цих турнірів топові стрімери та професіонали мобільних ігор змагатимуться за допомогою смартфонів.

Мобільний геймінг став неймовірно популярним у світових масштабах, оскільки менш вибагливий до технічної складової, аніж комп’ютерні ігри чи відеоігри на консолях по типу PlayStation чи Xbox. Крім того, партнери планують і інші активності. Так, вони будуть проводити події «Мобільні понеділки від Samsung» – серія турнірів для кожного з призами від спонсора, а також сформують групу «Mobile Gaming Heroes», члени якої створюватимуть контент про та довкола мобільних ігор. Всі учасники подій будуть користуватись смартфонами Samsung з 5G-підключенням.

Платформа Twitch стає все більш популярною серед великого бізнесу, нагадує The Esports Observer. За минулий рік її спонсорами стали Verizon, Capital One та AB InBev.