Зйомки нового фільму про братів Кличків перенесли на осінь цього року. Його режисером і сценаристом є всесвітньо відомий актор Сильвестр Сталлоне.

Спочатку їх планували провести ще восени минулого 2020 року, але зйомки довелося відкласти через пандемію. Кінопрокат стрічки збираються почати в квітні наступного року, повідомляє видання Klitschko Brothers.

Сталлоне є хорошим приятелем Віталія та Володимира Кличко. Сильвестр був присутній на боях українських чемпіонів і завжди їх підтримував.

Дев’ять років тому вони втрьох стали сопродюссерамі мюзиклу “Роккі”, в якому розповідалася історія легендарного кіноперсонажа Роккі Бальбоа. Нагадаємо, що роль боксера Роккі грав як раз Сильвестр Сталлоне.

Володимир Кличко відомий не тільки своїми спортивними досягненнями і викладанням в Гарварді, але ще і досить непоганим акторським досвідом.

Свого часу Володимир знімався в таких фільмах, як “11 друзів Оушена”, “Красунчик” і “Красунчик-2”. Найцікавіше, що в кожному фільмі боксер зіграв сам себе.

Нагадаємо, що в квітні 2011 року на кінофестивалі Роберта де Ніро Tribeca в Нью-Йорку відбулася прем’єра документального фільму “Кличко”. А після цього презентація картини і в Європі пройшла з гучним успіхом. Це фільм не тільки про спортивні успіхи Віталія та Володимира, а й про сім’ю українських боксерів, про братську любов, про друзів, однодумців і близьке оточення братів.