Легендарний американський рестлер WWE Джон Сіна зустрівся в Нідерландах зі своїм фанатом Михайлом, біженцем з Маріуполя. Про це повідомляє Телеграм канал Пророк.

19-річний Михайло Рогожин – хлопець із синдромом Дауна. Він завжди захоплювався уславленим рестлером, збирав його плакати та переглядав усі його бої. Після вторгнення рф будинок, де він жив із батьками, було знищено ворожим обстрілом.

Родині довелося рятуватися від війни у Нідерландах. Аби син погодився на переїзд, мама придумала для нього “мотиваційну фантазію” про те, що суперзірка WWE, герой голлівудських бойовиків, зустріне їх і привітає наприкінці важкої подорожі.

Хлопець був дуже засмучений, що не побачив улюбленого спортсмена в Нідерландах. Він не виходив надвір, ні з ким не спілкувався та просто лежав на ліжку в депресії.

Джон Сіна дізнався про Михайла Рогожина після того, як історію хлопця розповіла газета The Wall Street Journal, купив квиток на літак і вирушив до Європи. Він завітав до центра для біженців поблизу Амстердама, де тимчасово перебуває сім’я Рогожиних.