На Нивках капітально відремонтували дитячо-юнацьку спортивну школу №95. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Шевченківської РДА Олег Гаряга.

За його словами, ДЮСШ № 95 на вулиці Щербаківського, 61г відкрили ще в 1964 році і з тих пір масштабно не ремонтували. Тож за ці півстоліття приміщення школи прийшли до цілковитого занепаду.

Реставрацією спортивної школи зайнялися в 2017 році. На першому етапі робіт у будівлі оновили фасад, вікна та покрівлю. Так що зовні будівля вже виглядало цілком пристойно, проте всередині все ще були жахливі умови.

Ремонтні роботи другого етапу оновили систему освітлення, сантехніку, кабінети і коридори. Після цього внутрішні приміщення стали приємні оку нема менше, ніж його зовнішня частина.

О. Гаряга повідомляє, що в цьому році планується завершити ремонтні роботи в спортивному залі школи і закупити для неї новий інвентар. Після цього можна буде проводити урочисте відкриття.

Відзначається, що в спортивній школі працюють секції регбі, настільного тенісу, фехтування, боротьби, кікбоксингу та футболу, а число її вихованців становить понад 800 осіб.

Фото: Facebook