Команда МКС (спільнота однодумців, що професійно займається спортивним туризмом та альпінізмом) запрошує всіх охочих пробігти від 1 до 7 кіл треком (1 коло=6,7 км) Kyiv Last One Standing. Відкрите тренування – підготовка до бігових змагань, де спортсмени бігають по колу, відбудеться 19 червня.

Організатори потурбуються, щоб стартовий табір максимально відповідав «бойовим умовам». У стартовому майданчику буде доступна питна вода і легкі перекуси. Дбайливий організатор, як і на офіційному забігу, буде нагадувати про наближення нового кола свистками. Три свистки за три хвилини, два – за дві, один – за хвилину, ну і, звісно ж, стартовий гудок.

Для зручності бігунів дистанція буде промаркована, а в стартово-фінішній зоні буде розташоване електронне табло.

Дане тренування є безкоштовним.

Для довідки:

Kyiv Last One Standing — це бігові змагання, де спортсмени бігають по колу довжиною 6,7 км. Участник має одну годину, щоб подолати одне коло. Щогодини оголошується старт на чергове коло. Якщо учасник не встиг стартувати коло ( добігав попереднє, проспав виклик на старт і т.д.) — він вибуває. Переможцем оголошується останній і єдиний учасник, який пішов на коло і фінішував його.

Вперше Команда МКС організувала забіг у 2019-му році. У 2020-му, не зважаючи на карантин, змагання відбулися і тривали 41 годину.