Вірджіл Абло і Nike готують можливе продовження колекції The Ten. Нова колаборація імовірно отримає назву The 20 (або ж The Twenty) – в неї увійдуть 20 силуетів Nike в інтерпретації Абло.

Інших подробиць про майбутню колекції поки немає, проте в Twitter py_rates_ натякають на швидкий реліз.

На початку січня Вірджіл також запустив інтерактивний сайт, на якому зібрав всі кросівки з колаборації з Nike. У загальному потоці представлених там моделей видання Highsnobiety помітило сім заблюренних силуетів.

Редакція вважає, що за пікселями приховані моделі Nike Dunk Low в забарвленні Canary Yellow, класичні Nike Air Jordan 1, дві нові пари Air Force 1 і дві нові версії тенісних кросівок Серени Вільямс. Поки невідомо, чи пов’язані ці моделі з колекцією The 20. Фото нових забарвлень Nike Dunk Low вже показували раніше, а іменні кросівки Серени Вільямс вийшли в 2018 році.

Ймовірно, нова колаборація стане продовженням спільної колекції Off-White і Nike The Ten, що вийшла в 2017 році. Створюючи її Вірджіл переосмислив 10 класичних силуетів бренду, серед яких Air Jordan 1, Nike Air Max 90, Nike Air Presto, Nike Air VaporMax і Nike Blazer Mid.

Вірджіл Абло – американський дизайнер, діджей, засновник бренду Off-White і креативний директор чоловічої лінії одягу Louis Vuitton.

Вірджіл став першим темношкірим креативним директором в історії будинку моди Louis Vuitton і фешн-конгломерату LVMH. У вересні 2019 року Абло також увійшов до складу Ради фешн-дизайнерів Америки, а в кінці жовтня став креативним консультантом по екобезпеці дизайну бренду Evian.

Джерело