До 20 травня 2021 року діє додаткова знижка -50% на кожну другу пару взуття в інтернет-магазині “Марафон” та в роздрібних магазинах “Марафон” і “Марафон Сток”, за умови що друга одиниця в замовленні є товаром з категорії “Взуття” та друга одиниця в замовленні є дешевша за першу. При цьому перша одиниця в замовленні (та що є дорожчою) може бути товаром будь-якої категорії. Бонуси на акцію “додаткова знижка -50%” не діють.

Деталі акції:
Знижка -50% на другу пару взуття розповсюджується на акційний / уцінений асортимент взуття і розраховується від поточної ціни. Дисконтна картка на акційні чеки діє в режимі накопичення (знижки по дисконтній карті та акційні знижки не поєднуються). Бонусні бали на акційні чеки нараховуються в стандартному режимі.

Додаткова знижка -50% на другу пару взуття в marathon.ua автоматично не генерується сайтом, знижку присвоїть менеджер при обробці замовлення.

При поверненні товару, повертаються всі товари в чеку, які беруть участь в акції, (нарахування бонусів також перераховується).