Туроператор Coral Travel відновив чартерну програму в Єгипет з Києва, відправивши перших туристів на курорт Шарм-ель-Шейх. А з 7 липня всі охочі зможуть полетіти в Хургаду. Про це FIZO повідомили в прес-службі компанії.

З середини липня Coral Travel планує відновити регіональні польотні програми.

«В Єгипті вжито всіх заходів безпеки – з моменту приземлення і протягом всього відпочинку в готелях. У залі прильоту у пасажирів вимірюють температуру, розміщені інформаційні повідомлення та дезінфікуючі засоби, що забезпечують безпеку туристів і персоналу, обов’язково проводиться дезінфекція багажу», – підкреслили в прес-службі.

До середини липня Coral Travel пропонує бронювання турів в Єгипет без обов’язкового першого внеску, повністю оплатити заявку можна за сім діб до заїзду, більш пільговими стали і умови відмови від поїздки.

Також Coral Travel пропонує повний пакет страхування, включаючи лікування від COVID-19 в країні перебування. Туристам, які оформили тур раніше, оновлений поліс буде надано без доплат. А туристи, які набувають додатковий страховий поліс від невиїзду, будуть захищені від фінансових втрат у випадку можливого захворювання COVID-19 напередодні відпустки.

Відзначимо, на даний момент, українці, які відвідали Єгипет, після повернення додому зобов’язані піти на самоізоляцію під контролем мобільного додатка «Дій вдома» або пройти ПЛР-тестування за свій рахунок. Станом на 3 липня 2020 року Єгипет знаходиться в «червоному списку», згідно з інформацією на офіційному сайті МОЗ України. Якщо результат ПЛР-тесту буде негативним – самоізоляція припиняється. Якщо на момент закінчення туру Єгипет буде в «зеленому списку» такі заходи не потрібні.