В рамках четвертого за поточний рік скорочення персоналу компанія Peloton звільнить 500 осіб. У офіційному листі до співробітників генеральний директор компанії Баррі Маккарті повідомив, що у випадку, якщо компанія не зможе радикально покращити стан справ протягом наступних шести місяців, то Peloton навряд чи зможе лишитись на ринку.

«Прошу, зрозумійте, що це необхідний крок, якщо ми хочемо врятувати Peloton», – написав він.

Наразі в компаніє працює 3800 осіб. У минулому році їхня кількість сягала 8600.

«Із сьогоднішнім кроком ми закінчуємо реструктуризацію», – прокоментував Маккарті, який з лютого 2022 року намагається врятувати компанію.

В одному з нещодавніх інтерв’ю він повідомив, що вірить у можливість компанії досягти короткотермінових цілей, оскільки Peloton радикально зменшив витрати.

«Я у цифрах бачу, як змінюється стан бізнес. Саме це і дає мені впевненість в тому, що це – останній крок у процесі», – сказі він.

У серпні компанія повідомила про прибуток у $678.7 мільйонів у четвертому кварталі фінансового року, падіння рік до року склало 28%. Акції за цей рік (з серпня по серпень) впали на 90% та коштують $8,83 за акцію.

За останній час Peloton повідомила про досягнення угод щодо продажів із Amazon та Dick’s Sporting Goods, а також партнерської угоди з Hilton, різко знизила обсяги власного виробництва, відкрила програму оренди обладнання та підвищила ціни. Крім того, ходять чутки про можливість продажу підрозділу фітнес-обладнання Precor, який компанія у квітні 2021 року придбала за $420мільйонів.