Оскільки прагнення до досягнення максимальної продуктивності стає постійним заняттям, люди, які тренуються на витривалість, випробовують відновлювальне взуття.

Відновлення у русі

Далекі від традиційних шльопків виробники відновлювального взуття створюють сандалі для підтримки напружених м’язів — навіть коли ви не біжите.

  • OOFOS, який пропонує ринку сандалі та сліпони, є улюбленим продуктом спортсменів після тренуваннь на витривалість.
  • Минулого року Kane Footwear представила відновлювальне взуття на основі цукрової тростини, схоже на Crocs, що отримало назву Revive.
  • Звернувши на нього увагу, Hoka розробила свої ORA Recovery Slide, а Lululemon щойно презентувала сандалі Restfeel після тренування.

У квітні цього року Velous Footwear випустила першу лінійку сандалій для відновлення. Vionic швидко послідувала за конкурентом і оголосила в травні про випуск нових сандалів для відновлення з додатковою підтримкою та стабільністю.

Фізичне навантаження вимагає відновлення сил, особливо для наземних видів спорту, таких як біг. Якщо це ігнорувати, травми від перетренування можуть призвести до порушення продуктивності колінної чашечки.

Згідно з дослідженнями, 79% бігунів щороку отримують ті чи інші форми травм.

Посилаючись на надмірне перевантаження 86% велосипедистів також повідомили про травми, а 36% з них взагалі потребують медичної допомоги.

Зараз споживачі вирішують, що з цим зробити і як відновлюватися. За прогнозами, враховуючи напрямок спортивного відновлення, світовий ринок спортивної медицини до 2027 року досягне 9,5 мільярдів доларів.

Доступніші за крижану ванну або інші способи відновлення, черевики для відновлення задовольняють потребу, забезпечуючи спортсменам полегшення.

Дивлячись вперед

Кращі сандалі приваблюють набагато ширшу аудиторію, ніж просто спортсмени — і цей напрямок тільки починає розвиватися. На ногах багато годин на день медсестри та медичні працівники пересуваються на BALA. Для комфортного приготування їжі MISE виготовляє сабо для кухонних працівників та ін.

Джерело: Fitt Insider