Дослідники компанії SportTechX протягом кількох років готують аналітичні огляди сектору технологій у спорті, для спорту та навколо спорту. Ці документи аналізують три регіони: Північноамериканський і Азійсько-Тихоокеанський регіони, а також Європу.

Команда SportsTech X серед іншого проаналізувала три найбільш перспективні напрямки у галузі, наводимо їх:

  1. NFT та метасвіт: протягом одного лише 2021 року у стартапи галузі невзаємозамінних токенів вкладено $2,5 мільярди. Інвестори не зважають на перепади настроїв на ринку, з оптимізмом дивлячись на нішу. Такі ж настрої і щодо «великої М».
  2. Фентезі-спорт та ставки: все, що завгодно, за гроші, у бідь-якому кінці світу. Американський ринок поглинає все, що стосується ставок. Індійський – все, що стосується фентеі-спорту. Весь інший світ за цим споглядає та повторює.
  3. FitnessTech: розумні та підключені гаджети не є настільки гарячою темою, як це було у 2020 році, однак вони нікуди не поділись. Ринок і попит зростають у всіх країнах світу. Є нові напрямки розвитку – змішані тренування (вдома та в залі), фітнес із використанням технології віртуальної реальності, відновлення та більш глибинний аналіз даних.