Players Health, спортивна технологічна платформа, залучила $28 мільйонів інвестицій на виконання своєї місії з забезпечення страхування та послуг ризик-менеджменту молодіжним спортивним організаціям.

«Ці інвестиції допоможуть досягненню мети – створення хоча б одного безпечного місця у дитячому світі», – каже засновник та генеральний директор Players Health Тірре Баркс.

В інвестиційному раунді взяли участь міжнародна страхова компанія Sirius Point та вечурний фонд Mastry Ventures, заснований титулованим баскетболітом NBA Андре Ігуодала. Залучені кошти будуть вкладені в технології, безпеку ателтів та страхові пропозиції для спортивних організацій. Players Health пропонує широкий спектр послуг для клієнтів, серед яких – декілька крупних американських організацій. Зокрема, компанія дозволяє перевірити професійний рівень тренера до початку занять, проводить навчання та атесацію персоналу, розробляє та впроваджує освітні та навчальні проекти «під ключ». А ще вона створила платформу для повідомлень про випадки аб’юзу, фіксацію та розслідування цих випадків, полегшує перевірку страхових випадків та документує травми спортсменів.