Компанія, що виробляє гребні тенажери, закрила інвестиційний Раунд D, залучивши $55 мільйонів. Очолював раунд венчурний фонд Constitution Capital, до якого долучились Rx3 Group Partners, Liberty Street, Activant Capital, Sandbridge Capital та L Catteron. Остання приватна венчурна компанія цікава тим, що раніше інвестувала у фітнес-компанії Tonal, Peloton, Equinox, ClassPass, Xponential та Sweaty Betty.

Загальна сума залучених Hydrow інвестицій склала $255 мільйонів. Засновник та генеральний директор компанії Брюс Сміт вважає, що перспективи розвитку є, як і потреба в нових вкладеннях, ілюструючи свою думку цифрою в 10% – рівень насиченості ринку продуктами сегменту «підклчений фітнес» (connected fitness). Крім того, гарні показники реалізації обладнання для кардіотренувань: згідно даних The NPD Group, продажі виросли на 95% з 2019 по 2021 рік.

У 2021 році Hydrow навіть розглядала модливість виходу на IPO із оцінкою в $1 мільярд, однак від планів поки відмовилась. Того року прибуток компанії потроївся відносно показників 2020 року, а кількість клієнтів сягнула 200 000.

Сміт стверджує, що компанія підтримує повернення людей до тренажерних залів, наголошуючи, що Hydrow планує «бути у вашому залі. І у вашій домівці. Змішаний досвід – це нове майбутнє». Він вірить, что пандемія і надалі впливатиме на ринок домашнього фітнесу, оскільки «ніхто вже не повертається до офісів на п’ять робочих днів».