Протягом двох сезонів восьмиразові чемпіони спатимуть за наукою та із продукцією Eight Sleep

Компанія Eight Sleep назвиває себе першою в світі компанією «фінтесу уві сні». У це повірили в команді Формула-1 Mercedes-AMG Petronas і надали ій статус Офіційного постачальника Команди. Продукція та дослідження Eight Sleep покликані допомогти спортсменам та функціонерам бути готовими до важкого сезону перегонів 2022 та 2023 років. Зокрема, оптимізувати сон та досягати максимальної форми будуть водії болідів Л’юіс Хемілтон та Джордж Расселл, а також Директор команди Тото Вольфф.

Виявилось, що технологічним рішенням Eight Sleep довіряють не лише у Mercedes-AMG; до них понад 200 професіональних спортсменів користуються технологією Pod Pro.

Компанія створила матрас із функцією терморегуляції та збором інформації про власника, на основі яких формуються поради щодо сну. Ці поради надходять до мобільного застосунку та, якщо їх виконувати, дуже влпивають на якість сну. Наприклад, як запевнюють в Eight Sleep, на 40% зменшується кількість переривань сну, на 30% менше руху уві сні та на 20% більш глибокий сон. Результатіи для користувачів також значні: в 49% користувачів покращується варіабельність сердцевого ритму.