Протягом кількох останніх місяців компанія iFIT, яка створила NordicTrack, постраждала від низки фінансових проблем. За результатами останнього інвестиційного раунду вона втратила 60% рикової вартості і наразі коштує менш ніж $3 мільярди.

Компанія залучила $355 мільйонів, очолював раунд інвестиційний фонд L Catterton. Існує велика ймовірність того, що ці залучені кошти допоможуть компанії стати на ноги та зупинити падіння. Так, вони мають допомогти зберегти співробітників, яких планувалось звільнити в рамках плану реструктуризації. Серед пунктів цього плану також – звільнення генерального директора Скотта Уотерсона, який залишиться головою ради директорів.

У жовтні 2020 року вартість iFIT складала $7 мільярдів. Вдача полишила компанію роком потому, коли первинне розміщення акцій (IPO), що було заплановане на жовтень 2021 року та мало принести компанії понад півмільярди доларів, було відкладене.

Вже у січні 2022 року компанія була майже знекровлена позовами від інвесторів та кредиторів. Однак конфлікти вдалось залагодити. Після цього загальний фінансовий стан компанії нормалізувався, її прибуток у поточному фінансовому році може сягнути $1,7 мільярдів, як і роком раніше.