Зазвичай свята сприймаються як радісний період, проте за даними Американської психологічної асоціації, 38% людей відчувають підвищений рівень стресу саме в цей час. Для багатьох ці дні сповнені болем і самотністю, тривожністю та підвищеною емоційністю. Всі ці почуття напружують та виснажують. Такий стан може призвести до проявів різних захворювань: депресії, тривожності та навіть зловживання психоактивними речовинами. Частими причинами такого стану є завищені очікування, обов’язки, які ми не можемо виконати, нестача коштів, часу чи підтримки.

Допомогти людям у роботі з такими переживаннями вирішив сервіс BetterMe: Mental Health, що піклується про ментальне здоров’я людей по всьому світу. Команда сервісу створили аудіокурс “Новорічна метушня без стресу. Як пережити свята і не зійти з розуму?”.

Це створений разом з кваліфікованими психологами курс, наповнений цікавими розмовами, яскравими прикладами, медитаціями та темами для роздумів. Він триває п’ять днів, щодня треба приділяти не більше 7 хвилин.

За словами команди BetterM, результатом стане краще раще самопочуття та насолода святковим періодом. Дізнавшись про найпоширеніші тригери та стратегії боротьби з ними, користувачі зможуть краще справлятися з тривожністю і легше реагувати на стресові ситуації.

В аудіокурсі, ми розберемо:

  • Як провести свята у гармонії з собою та близькими;
  • Як впоратися зі стресом і самотністю;
  • Як зберегти реалістичні очікування при плануванні святкувань;
  • Як пережити сімейні зустрічі та здолати соціальну тривожність;
  • Як доглядати за собою під час шумних вечірок;
  • Як подолати післясвятковий сум.

Новий курс вже доступний у додатку BetterMe: Mental Health українською, англійською, німецькою, французькою, італійською, російською, іспанською та португальською мовами.