AllTrails, мобільний фітнес-застосунок для планування походів та заходів на свіжому повітрі, залучив $150 мільйонів від фонду зростання лондонської інвестиційної компанії Permira. Взагалі-то, компанія прибуткова з 2017 року, однак вирішила залучити кошти для експансії на нові міжнародні ринки та збільшення команди, повідомляє TechCrunch.

«По мірі повернення світу до нормального життя, ми спостерігаємо незмінну потужну людську потребу частіше перебувати просто неба», – прокоментував угоду генеральний директор стартапу Рон Шнайдерман.

Стартап AllTrails був заснований 2010 року, містить понад 300 000 маршрутів для піших походів, бігу та маунтінбайку, які зацікавили понад 30 мільйонів користувачів по всьому світу. Їхня кількість втричі збільшилась за 2020 рік через пандемію та карантинні обмеження: застосунок встановили 8,7 мільйонів користувачів – 89% зростанні рік до року. Того ж року кількість платних користувачів ($29,99 на рік за Pro-версію) сягнула 1 мільйона.

До речі, у сервісу вже є перші маршрути Києвом.

NB! Ми багато знаходимо текстів про інвестиційні раунди зарубіжних стартапів та компаній з галузі sporttech. Вважаємо, ці новини та тексти мають стати гарним посібником для українських команд та підприємців, які працюють або цікавляться ринком на перетині технологій та спорту. Тому впроваджуємо підрубрику sporttech_ідеї, в якій можна відшукати попередні статті та дізнатись, що відбувається на ринку, які ідеї варті мільйонів, а які не переживають першого року існування. Слідкуйте за тегом в кінці матеріалів!