Сучасній людині буває нелегко втиснути 45-хвилинне тренування у свій насичений розклад. Компанія цифрового фітнесу та здорового способу життя FitOn вирішує цю проблему, пропонуючи 15- та 20-хвилинні тренування без прив’язки до часу. В ідею FitOn повірили фонди Delta-v Capital, Accel, Telstra Ventures, Crosscut Ventures, Maverick Ventures і Second Avenue Partners, які інвестували в компанію $18 мільйонів в рамках Раунду В.

Компанія була заснована у 2019 році колишньою менеджеркою Fitbit Ліндсей Кук та її чоловіком Расселом, засновником AllTrails.

«Я була глибоко занурена у галузь та працювала у фітнес-компанії, однак помітила, що взагалі не маю часу на власні тренування. Я була розчарована застосунками, які не були якісними та мали безліч перешкод для старту по типу дорогих велосипедів чи специфічного обладнання», – згадує Ліндсей.

Тож вона об’єдналась із чоловіком, який мав 20 років досвіду у продуктовій розробці, щоб створити застосунок, який зробить те, що AllTrails зробив для тренувань на відкритому повітрі, а Calm – для медитацій.

За повідомленням TechCrunch, залучення інвестицій зпівпало із досягненням позначки в 10 мільйонів користувачів. FitOn пропонує широкий спектр персоналізованих фітнес-програм від тренерів з Orangetheory Fitness, KINRGY та Zumba, а також від зіркових амбасадорів, серед яких модель Габріель Юніон, танцівниця Джуліанна Хаф, акторка Холлі Беррі, шоумен Джонатан Ван Несс та гурт The Chainsmokers.

FitOn працює за freemium бізнес-моделлю, користувачі мать доступ до великої кількості кардіо і силових тренувань, занять з йоги, стретчінгу та медитацій. Також їм доступна pro підписка із музичним супроводом для тренувань, підключенням натільних гаджетів, офлайн-завантаженнями, планами харчування та рецептами. Також сервіс має соціальну складову із чатом, тож користувачі можуть запрошувати друзів до спільних тренувань та участі у челленджах.