Одними з найперспективніших об’єктів для інвестування наразі вважаються стартапи в галузі sporttech. У 2020 році в них вкладено $1,4 мільярди, а до 2024 року обсяг інвестицій очікується на рівні $30 мільярдів на рік. Зараз, у 2021 році, просто ідеальна можливість стати частиною цього зростаючого ринку.

Можливість долучитись до ринку пропонує Sport Tech Hub Kyiv, який створив спільний проект з ISE Corporate Accelerator та Міністерством сім’ї, молоді та спорту. Це – тримісячна програма, яка поєднує в собі онлайн-навчання із періодичними оффлайн-зустрічами команд-учасниць з викладачами.

«Ми в ISE Corporate Accelerator вирішили запускати спеціалізовані треки. Зараз створюємо унікальну програму для Sport, Wellness, Lifestyle и Medtech стартапів спільно з Мінспорта і Sport Tech Hub. У світі спортивні акселератори доволі розповсюджені, а в Україні – це перша програма, вона не має аналогів, – розповідає Олена Малицька, директор ISE Corporate Accelerator. – Вона допомагає всебічно прокачати стартап: продукт, маркетинг та перші продажі, інвестиції та розробка стратегії розвитку проекту. Ми залучаємо виключно менторів-практиків, які допомагають команді стартапа з конкретними задачами. Вони є або топ-менеджерами, яким цікаві інновації, або засновники вже успішних стартапів. Разом з командою вони ставлять чіткі цілі та формуємо індивідуальну «дорожню мапу» для їхнього досягнення».

Команда Sport Tech Hub Kyiv запрошує стартапи на preseed-стадії, які мають продукт, послугу та навіть ідеї у всіх напрямках sporttech: health care for sport, wellness, esport та всіх, хто має відношення до спорту та технологій.

Команди отримають консультації та менторство від спеціалістів Sport Tech Hub Kyiv, які допоможуть їм потрапити до інкубаційної програми ISE.

«Вже багато років я працюю з власними sporttech проектами та виступаю ментором для стартапів. Зараз маю чудову нагоду всі знання та нетворк підтягнути в спільну ініціативу Міністерства спорту, акселератора ISE та нашого проекту – для підтримки та росту локальних стартапів, а також створення крутої і потужної спільноти», – вважає Олена Пшенична, співзасновниця Sport Tech Hub Kyiv.

Набір триває протягом усього серпня. Щоб долучитись – пишіть: sporttehhubua@gmail.com