У місті Тростянець на Сумщині завершується реконструкція стадіону імені Володимира Куца, що є частиною масштабного спортивного кластеру. Робота над об’єктом триває у межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», повідомляється на сайті Міністерства розвитку громад та територій України.

«Наразі навколо стадіону встановлюються бігові доріжки, також відбувається благоустрій, озеленення території. Вже незабаром – перші змагання», – повідомив заступник Міністра розвитку громад та територій України Іван Лукеря.

Також він додав, що на території кластеру розпочато будівництво нового спортивного комплексу «H2O-Maxi» зі спортивними залами та басейнами. Проєктом передбачено, що на трьох поверхах спорткомплексу будуть розташовані два басейни, зали для боротьби, боксу та важкої атлетики, фітнес-зала, бігові доріжки тощо. 

Зазначимо, реконструкція стадіону проводиться за рахунок співфінансування з Державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету. 

Нагадаємо, раніше Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов зазначив, що цьогоріч до Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» включено 500 соціальних об’єктів.

Як писав FIZO, раніше у ВДНГ розповіли, який вигляд матиме майбутній спортивний кластер на Виставці і коли почнуть приймати гостей локації.