Одним з завдань, яке ставить перед собою команда нашого видання, є всіляке сприяння розвитку галузі спорту в Україні: через популяризацію здорового способу життя та активного відпочинку серед населення, поширення інформації про спортивні та оздоровчі масові заходи, а також – через сприяння розвитку спортивної екосистеми країни.

Ми розуміємо, що така екосистема наразі можлива лише через інновації: продуктові стартапи, вихід на український та закордонні ринки, розвиток підприємництва у сфері спорту та оздоровлення.

Саме тому ми стали партнерами Sport Tech Hub Kyiv – ініціативи, яка має на меті саме це: сприяння розвитку спортивних стартапів. 

Засновницями організації стали Олена Пшенична та Helen Lokaychuk, які мають дуже крутий досвід роботи з командами, що створюють sporttech-продукти та послуги. Також вони заручились підтримкою Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту, щоб максимально ефективно досягати своєї мети.

«Для реалізації нашої мети заснована громадська організація, яка, за підтримки Мінмолодьспорту, планує проводити регулярні освітні заходи, заходи для формування ком’юніті, організовувати консультування на теми аналітики та валідації ідеї, розробки бізнес-моделі, маркетингових та комунікаційних стратегій, формування команди, допомагати з тестовими майданчики та міжнародним нетворком тим, кому це потрібно, ділитися значущими новинами галузі тощо», – розповіла О. Пшенична.

В рамках партнерства FIZO буде писати про українські команди, які вигадують, створюють та розвивають рішення в галузі sporttech. Долучайтесь: додайте наш сайт на стартову сторінку, у «Обране» та підписуйтесь на наш Facebook.

Повірте – буде неймовірно цікаво!