Компанія-розробниця застосунку для медитацій Headspace повідомила про злиття з сервісом ментального здоров’я за запитом Ginger. В результаті угоди на ринку з’явиться компанія Headspace Health загальною вартістю понад $3 мільярди та зі штатом понад 800 осіб.

Злиття відбувається у період активного розвитку обох продуктів, оскільки пандемія, що здається багатьом нескінченою, стала причиною великої кількості розладів ментального здоров’я по всьому світі. Дуже велика кількість користувачів намагаються вирішити їх за допомоги віртуальних рішень, які надають Headspace та Ginger.

«Ми є свідками кризи ментального здоров’я такого рівня, якого ще не було. При цьому, підтримка та допомога у цій галузі лишаються або дорогими, або недоступними, – прокоментувала злиття генеральний директор Headspace Сесе Моркен. – Тож разом, у якості Headspace Health, ми зможемо боротись із системними викликами доступу та доступності на якісно іншому рівні – створюючи найбільш цілісну, масштабовану та ефективну компанію для ментального здоров’я в світі».

Варто відмітити, що об’єднана компанія планує вийти за межі прямої роботи з користувачем, створивши корпоративні програми та розвинувши напрямок роботи с державними програмами охорони здоров’я.