У двох столичних локаціях – Сирецький парк та Місто спорту, що у Гідропарку – працюють фан-зони, в яких можна переглянути трансляції ХХХІІ літніх Олімпійських ігор. Згідно інформації заступниці голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень Олени Говорової, у цих зонах, окрім трансляції, також будуть проводитись майстер-класи з олімпійських та неолімпійських видів спорту. Проводитимуть їх дитячо-юнацькі спортивні школи міста Києва.

«За найвищі нагороди Олімпіади змагатимуться 156 українських спортсменів, які будуть представлені у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах), серед них 38 спортсменів-киян виборюватимуть нагороди у 14 видах спорту. Щоб підтримати українські збірні та популяризувати види спорту, які будуть представлені на Олімпіаді, ми розгорнули у столиці дві фан-зони. Вони працюватимуть на час проведення ХХХІІ літніх Олімпійських ігор – до 8 серпня», – розповіла чиновниця.

У фан-зонах представлені такі види спорту: академічне веслування, акробатика, армреслінг, баскетбол, бокс, веслувальний слалом, волейбол пляжний, гандбол, гімнастика спортивна, дзюдо, кікбоксинг WTA, парашутний спорт, плавання, регбі, роликовий спорт, спортивна боротьба (вільна та греко-римська), теніс, тхеквондо ВТФ, фехтування, футбол, художня гімнастика.