«За прогнозами ВООЗ, у 2025 році у світі буде понад 70 мільйонів дітей до 5 років, які мають надмірну вагу. У дошкільному віці в них діагностують серцево-судинні захворювання, інсулінову резистентність та діабет ІІ типу у перспективі, порушення скелетно-м’язової системи, високий ризик розвитку онкології та інвалідності», – написала на своїй Facebook-сторінці Вікторія Рєпа, генеральна директорка та співзасновниця сервісу BetterMe.

“Надмірна вага у дітей та підлітків часто пов’язана не з гормонами та організмом, що росте, а з поганими харчовими звичками та малорухливим способом життя. Головне, що можуть зробити батьки для здоров’я дитини — навчити його здоровому відношенню до свого тіла, руху и їжі”, – написала вона.

Керуючись цією інформацією у команді створили – та приурочили до Дня захисту дітей – сімейні тренування. З 1 червня вони доступні у застосунку BetterMe.

«Головне, що може зробити дорослий для здоров’я дитини – навчити її здоровому ставленню до свого тіла, руху та їжі», – написала вона.