Українські розробники запустили мобільний додаток TripbyClick для подорожей по Україні, який працює за принципом соцмережі. За допомогою сервісу користувачі можуть планувати свої подорожі, складати маршрути, знаходити інформацію про цікаві локації і події, а також ділитися своїми фотографіями та враженнями з іншими учасниками спільноти, повідомляє «Наш Київ».

Фактично TripbyClick об’єднує в собі соцмережу на зразок Instrgam і планувальник подорожей. Основний інтерфейс програми представляє собою новинну стрічку з фотографіями користувачів програми з різних куточків України. Їх можна лайкати, зберігати в закладки або додавати локації в маршрут своєї майбутньої подорожі. Стрічку можна фільтрувати за тематикою. Наприклад, якщо ви хочете подивитися тільки знімки дикої природи.

У своєму профілі користувач може скласти маршрут подорожі, додавши на нього місця, які цікавлять. Також можна ділитися фотографіями з поїздок з іншими учасниками, обов’язково вказавши локацію, де був зроблений знімок.

Також в додатку є система нагород для мандрівників. Їх можна отримувати за відвідування певної кількості місць, публікації, лайки від інших користувачів і т. д.

Незабаром розробники обіцяють додати в додаток TripbyClick можливість переглядати різні події (фестивалі, екскурсії, свята), які відбуваються біля локацій, доданих в маршрут.

Додаток TripbyClick вже доступно для завантаження для пристроїв на Android і iOS.