Сьогодні, 29 квітня у Київському палаці спорту відбулась презентація книжки «Усе буде бадмінтон», яку було видано спеціально до Чемпіонату Європи з бадмінтону в Києві. Автор книги – відомий спортивний журналіст, член Зали слави української спортивної журналістики Ігор Левенштейн, повідомляється на Facebook-сторінці Федерації бадмінтону України.

У Федерації зазначають, що це перша книга про бадмінтон в Україні.

«Для більшості пересічних обивателів бадмінтон асоціюється з веселою забавою з ракетками та воланчиком, у яку грають у дворах, на пляжах, на пікніках. Проте бадмінтон – це ще й цікавий, азартний, видовищний вид спорту, який має своїх зірок-професіоналів і 160-річну історію. Українському професійному бадмінтону – 60 років. І за цей період наші спортсмени здобули чимало перемог та трофеїв на міжнародній арені. Український бадмінтон, без сумніву, має свою гідну історію, яку й відображено у цій книзі», – відмічається у пості.

Про роботу над книгою під час презентації розповіли автор книги Ігор Левенштейн та автор ідеї, президент Федерації бадмінтону України Олексій Дніпров.