Нещодавно стало відомо про розрив стосунків родини покійного баскетболіста Кобі Брайанта із компанією Nike. Нова втрата для виробника спортивного одягу та товарів – гімнастка Сімона Байлс (Simone Biles). Вона повідомила про початок партнерства із торгової маркою Athleta, яка належить Gap.

Сімона є однією з найтитулованіших спортсменок сучасності: вона має 25 медалей, з яких 19 – золоті, а також п’ять олімпійських медалей, 4 з яких – вищої проби. Крім того, вона є автором автобіографічної книги та активною учасницею ініціатив щодо доступу до освіти дітей та підлітків, які були всиновлені чи втратили батьків.

Новий партнер атлетки описує домовленості як довгострокові та повномасштабні, називаючи себе у прес-релізі «ексклюзивним партнером товарів для активного образу життя та спорту».

Відомо, що Байлс створить в рамках партнерства власну лінію спортивного одягу, а також капсульну колекцію для бренду Athleta Girl. Залучення Сімони для компанії – можливість звернутись до аудиторії дівчат та молодих жінок, кажуть представники бренда.

Athleta не вперше співпрацює з колишніми членами «родини Nike». У 2019 році до неї доєдналась Еллісон Фелікс, яка була амбасадором Nike, а потім критикувала компанію за ставлення до вагітних атлетів.