Альянс з питань харчування робочої сили та його партнери-засновники Форум споживчих товарів (CGF) та Глобальний альянс з покращення харчування (GAIN) розробили нові онлайн-інструменти оцінки та планування, які роботодавці можуть використовувати для розробки або вдосконалення програми харчування своїх співробітників. Про це повідомляється у прес-релізі.

Інструменти базуються на чотирьох складових: здорове харчування на виробництві, освіта з питань харчування, перевірка стану здоров’я та підтримка грудного вигодовування.

«Ми постачаємо нові інструменти у важливий момент часу – коли COVID-19 загрожує здоров’ю та добробуту працівників у всьому світі. Допомагаючи забезпечити здорове харчування працівників на їх робочому місці, ми впроваджуємо стратегію масштабованого успіху, яка може охопити мільйони людей у ​​всьому світі та мати потужний вплив на боротьбу з недоїданням у всьому світі, захищаючи прифронтових працівників та підтримуючи нашу економіку в ці непевні часи», – заявив Лоуренс Хаддад, виконавчий директор GAIN.

Відтепер роботодавці можуть відвідати сайт www.WorkforceNutrition.org, щоб отримати доступ до безкоштовного інструменту самооцінки та системи показників.

Процес починається з оцінки того, що робить роботодавець зараз і допомагає йому орієнтуватись у розробці плану з удосконалення своєї програми.

Інструмент може використовуватися роботодавцем з одним або кількома робочими місцями і дозволяє йому оцінювати загальносистемну ефективність роботи на різних типах робочих місць, включаючи заводи, корпоративні офіси, роздрібні магазини та склади, і в різних регіонах.

Альянс робочої сили з питань харчування також розробляє супровідну програму підтримки впровадження, яка надаватиме роботодавцям доступ до провідних технічних експертів, які зможуть допомогти їм у впровадженні розширеної програми харчування працівників. Програма включатиме інформаційні матеріали, а також онлайн-навчальні відео курси.