Своїм нещодавнім фінансовим успіхом корпорація Microsoft завдячує сервісу ігор Xbox Game Pass, який пропонує користувачам більше 100 ігор за $9,99 або $14,99 на місяць.

Компанія вперше заробила більше $5 мільярдів за квартал у останньому періоді 2020 року та покращила свій результат на 51%, у порівнянні із попереднім роком. Зараз Xbox Game Pass має понад 18 мільйонів активних користувачів і починає активно розвивати спортивний ігровий напрямок.

20 квітня для користувачів Xbox вперше стане доступна гра MLB The Show, грати в яку раніше могли лише власники PlayStation. Власникам Xbox гра стане доступна за підпискою, в той час як геймери з PlayStation можуть придбати її за $70.

З березня власникам Xbox Game Pass доступна гра NBA-2K21. Ще раніше, з листопада минулого року, Microsoft почала додавати до свого більш дорогого пакету ігри від розробника EA Play. Це ціла низка неймовірно популярних у світі ігор, до якої входять сезони NFL, FIFA, NHL та UFC. Лише у цих ігор світом є 13 мільйонів гравців-фанатів.

Після виходу «MLB The Show 21», всі офіційні американські спортивні ліги будуть представлені у Xbox Game Pass.