Північно-американська кіберспортивна компанія Enthusiast Gaming повідомила про намір торгувати акціями на біржі NASDAQ. Таким чином компанія планує збільшити кількість акціонерів та отримати кошти на розвиток. Раніше Enthusiast Gaming вже розмістила акції на Біржі Торонто та у позабіржевій системі торгів акціями OTCQB.

«Незважаючи на те, що ми є глобальною компанією, Сполучені Штати лишаються основним джерелом нашої аудиторії та прибутків. Звичайно ж, реєстраціях в США – це визначна подія для компанії, – вважає Едріан Монтгомері, генеральний директор Enthusiast Gaming. – Ми – найбільша у Північній Америці кіберспортивна медіа-платформою. Ми віримо, що лістинг на NASDAQ допоможе нам збільшити базу акціонерів, пришвидшити стратегію зростання, включаючи і плани по M&A».

Організація володіє цілою низкою команд, які беруть участь у турнірах з ігор Call of Duty, Overwatch, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, Super Smash Bros., Fortnite та Apex Legends. Enthusiast Gaming дуже активно представлена у США та Канаді, де володіє великою кількістю активів та дуже активно працює. Так, нещодавно стало відомо про придбання платформи новин та розробки стратегій Icy Veins за €7 мільйонів.