Стартап спортивного медійного та розважального контенту Overtime залучив $80 мільйонів в рамках Раунду С від великої групи інвесторів, у складі якої Джефф Безос, хіп-хоп виконавець Drake та більше двох десятків гравців NBA. Кошти будуть використані для освоєння нових можливостей для розвитку, включаючи створення власної баскетбольної ліги серед команд вищої школи.

В планах – розвиток можливостей NFT, колекційні картки та ставки на спорт, орієнтовані на молоду аудиторію. Також буде розвиватись мобільний застосунок, в якому користувачі отримують статистику, рахунок матчу, аналітику, гумор, новини культури та інший контент.

Overtime спрямує велику частину нових інвестицій на власну баскетбольну лігу університетів – Overtime Elite (OTE). Кошти потрібні на гарантовану зарплатню гравцям та працевлаштування технічного персоналу для поточної діяльності та створення контенту.

Компанію було засновано у 2016 році у Брукліні. Зараз її штат нараховує 125 членів, а загальна сума залучених інвестицій перевищує $140 мільйонів. Спочатку Overtime створювала контент невеликого формату про баскетболістів з університетів, згодом поширивши всій вплив і на інші види спорту.