Бренд Huawei випустив розумні ваги Huawei Scale 3. Вони дозволяють вимірювати різні параметри тіла й надають професійний звіт про фізичний стан за 11 показниками. Модель доступна в усіх роздрібних мережах України, пише The Village.

Розумні ваги Huawei Scale 3 оснастили алгоритмом Huawei TruFit™ на базі великих даних, що гарантує точність вимірювання основних параметрів організму за 11 показниками. Серед них: показ фізичного розвитку або індекс маси тіла (ІМТ), відсоток жиру в тілі, зображення втрати жиру (обмін речовин), вісцеральний жир тощо. Розумні ваги також дозволяють відстежувати індекс базального метаболізму, щоби розраховувати щоденний раціон і фізичне навантаження.

Під’єднати Huawei Scale 3 можна як через Bluetooth, так і через Wi-Fi. Подвійне з’єднання робить зручнішим використання гаджету та процес відстеження параметрів тіла. А результати зважування доступні в додатку Huawei Health у пристрої.

Розумні ваги синхронізуються з додатком Huawei Health, останню версію якого можна завантажити в Huawei AppGallery, Google Play Market або AppStore. Ваги можна під’єднати до мобільних пристроїв.

У разі підключення через Wi-Fi, смартваги Huawei Scale 3 автоматично розпізнають користувача на основі попередніх вимірювань. За підключення через Bluetooth вимірювання розпочинається лише після запуску додатка Huawei Health.

Huawei Scale 3 запам’ятовує дані про всіх членів родини. Розумні ваги також підтримують режим гостя, що дозволяє ділитися даними про такі зважування. Проте інформація зникне, як тільки гість зійде з ваг.