У 2021 році у Сокальській громаді відбудеться капітальний ремонт фізкультурно-оздоровчого комплексу «Сокіл». Це центральна спортивна споруда у громаді, яка побудована ще у 1976 році, нагадують на сайті Львівської ОДА.

Стадіон увійшов до переліку об‘єктів, на які передбачені кошти Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету в рамках Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини. Загальна вартість проєкту – близько 30 мільйонів гривень.

«Такий стадіон стане не лише магнітом для місцевих жителів, де буде зручно і комфортно займатись спортом, а й місцем, де зможемо приймати всеукраїнські змагання. Об‘єкт такого зразка може обслуговувати потреби кількох громад у сфері спорту, тому ремонт стадіону також дозволить проводити тут спортивні ігри серед громад Львівщини», – зазначає керівник Управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як. 

У Сокалі додають, що розвиток спортивної інфраструктури для громади зараз дуже на часі. У 2006 році тут облаштували майданчик з тренажерним обладнанням, а у 2007 – майданчик для міні-футболу. Опісля понад 10 років ніякі заходи щодо оновлення матеріальної бази не проводилися. Лише у 2018 році було проведено капітальний ремонт майданчика зі штучним покриттям, а у 2019 у межах реалізації Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини облаштовано спортивний майданчик для ігрових видів спорту. 

Як писав FIZO, стадіон у Сокалі – один з трьох, на ремонт яких передбачені кошти у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини. Відремонтують також стадіони у Мостиськах та Стрию.