На сесії Львівської обласної ради затвердили перелік населених пунктів, де цьогоріч спорудять спортивні майданчики у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини. У переліку – 13 майданчиків та 3 стадіони, повідомляється на сайті ОДА.

Зокрема, майданчики з синтетичним трав’яним покриттям з‘являться у селах Міженець Добромильської громади, Дідилів Новояричівської громади, Сокіл Кам’янка-Бузької громади, Тершів Старосамбірської громади, Доброгостів Трускавецької громади, Бучали Комарнівської громади, Бабина Новокалинівської громади, Рудники Миколаївської громади та селищі міського типу Красне Красненської громади. Це майданчики, які підходять для гри у міні-футбол.

Майданчики з наливним поліуретановим покриттям з’являться у Судовій Вишні, Рудках, селищі міського типу Магерів Добросинсько-Магерівської громади та селі Скоморохи Сокальської громади. Це майданчики для занять кількома ігровими видами спорту.

«При формуванні пропозицій ми в Управлінні молоді та спорту Львівської ОДА зважали на те, які території наразі мали найменше майданчиків, але водночас вже беруть активну участь у спортивному житті області, зокрема у Комплексних спортивних іграх Львівщини, адже це найбільш об’єктивний показник того, що у громаді є кому розвивати спорт і є для кого його розвивати», – розповідає керівник управління Роман Хім‘як.