На минулому тижні відбулося засідання комісії з питань громадського бюджету, де обговорювався проект «Перший роллердром на Лісовому», в результаті чого його відправили на доопрацювання. В обговоренні також брав участь автор проекту Микола Слободенко. Про це сказано на сайті Деснянської РДА.

Облаштувати роллердром планують на вулиці Курчатова, 3б, на місці де розташований покинутий спортивний майданчик. На даний момент там відсутні спортивні та ігрові елементи, а огорожа і покриття знаходяться в аварійному стані. Освітлення також відсутнє. Діти змушені кататися в міжквартальних проїздах, наражаючись на небезпеку.

Створення роллердрому дозволить вирішити ряд проблем. Діти зможуть безпечно проводити час, що забезпечить спокій для батьків. Жителі району отримають сучасну і безпечну площадку для заняття спортом і активного відпочинку, кажуть в РДА.

Автор проекту М. Слободенко розповів, що ідея створення роллердрома з’явилася рік тому. За його словами, команда ОСН КК «Лісовий» взяла участь в громадському бюджеті і перемогла з трьома проектами, отримавши тим самим певний досвід. Після цього команда вирішила створити великий соціальний проект, який буде корисний для мешканців Лісового масиву.

Автор пояснив, що їхня ініціатива створена, щоб залучити молодь до безпечного заняття спортом. Облаштування сучасного роллердрома дасть можливість впорається з цією місією.

Раніше FIZO писав, що на Позняках біля озера Лебединого відкрили скейт-парк, де можна покататися на скейтах, велосипедах ВМХ, самокатах і роликах.