До Всесвітнього дня стерилізації домашніх тварин, який цього року пройде 23 лютого, благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам Happy Paw разом із KIND Challenge організовують онлайн «Забіг свідомих тварин». Про це повідомляється на Facebook-сторінці організаторів.

«Наша мета – привернути увагу до необхідності стерилізації тварин та зібрати кошти на стерилізацію якомога більшої кількості домашніх улюбленців літніх та малозабезпечених людей м. Києва», – говорять в Happy Paw.

Щоб долучитись до «Забігу свідомих тварин» потрібно:

• жити у будь-якій точці планети;

• мати домашнього улюбленця;

• зареєструвати на kindchallenge.net фандрейзингову кампанію від імені свого собаки;

• пробігти будь-яку дистанцію протягом тижня з 22 по 28 лютого разом зі своїм чотирилапим другом;

• пожертвувати на кампанію свого улюбленця на платформі Kind Challenge 500 грн або зібрати цю чи більшу суму за допомогою фандрейзингу.

Кожен учасник, який зареєструється на kindchallenge.net, отримає підказки, які допоможуть зібрати більше коштів на свою кампанію.

Кожен, хто збере/задонейтить від 500 грн та пробіжить будь-яку дистанцію зі своїм улюбленцем 22-28 лютого гарантовано отримає адресник від COLLAR Company та сертифікат на чіпування від КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини». А також візьме участь у розіграші призів від Фокстрот і Kormotech LLC / ТОВ Кормотех.