Комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) прийняла рішення не вводити на території Закарпатської області наступний етап ослаблення протиепідемічних заходів. Про це в Facebook повідомив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олексій Петров.

За його словами, за останні три доби у 126 закарпатців підтверджений COVID-19 методом ПЛР.

О. Петров зазначив, що комісія ТЕБ та НС дозволила проведення спортивних заходів без глядачів, в яких беруть участь не більше 10 осіб, але продовжила заборону на функціонування: басейнів, SPA-зон та розважальних закладів, ресторанів, кафе та інших закладів харчування в закритих приміщеннях (тераси, ресторани, де їжа на винос – працюють).

Також голова ОДА зазначив, що комісія прийняла рішення в разі невідповідності епідемічної ситуації в регіоні ознакам для ослаблення протиепідемічних заходів протягом трьох днів поспіль вносити подання на розгляд регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій питання про скасування ослаблення конкретних протиепідемічних заходів виходячи з результатів оцінки поточної епідемічної ситуації в області.