Київський підприємець, власник компанії PEPworldwide Олег Проценко заснував клуб скандинавської ходи NORDIC WALKING CEO CLUB для керівників компаній та членів їх родин.

Фото: Facebook

Як пояснює засновник закритого клубу, об’єднати саме керівників він вирішив тому, що і сам багато років керував колективами, тому прекрасно знає, що потрібно таким людям.

«Якийсь час тому я сформулював для себе свою місію: «Бути щасливим самому та робити щасливішими людей навкруги себе». Займаючись скандинавською ходою я звернув увагу на шалений викид ендорфінів після тренування, тих самих гормонів щастя. Еге, сказав я собі, як бути щасливим самому ти вже знаєш, тепер треба навчити цьому якомога більше людей. Тому я обрав для навчання саме керівників», – пише О. Проценко на своїй сторінці в Facebook.

Фото: Facebook

Чоловік впевнений, що, роблячи керівників трохи щасливішими на тренуванні у неділю, він через них робить щасливішими їх підлеглих, яких вони зустрінуть у понеділок.

«Тобто, навчаючи одного керівника, я помножую цей імпульс щастя на кількість його підлеглих. Ось так просто пояснюється, чому саме CEO Club», – додає О. Проценко.

Девіз клубу NORDIC WALKING CEO CLUB: Happiness is the new rich. Health is the new wealth. Inner peace is the new success.

Тож, якщо ви керівник компанії та розділяєте вище наведені принципи, можете написати О. Проценко та приєднатися до спільноти. Посилання на групу у Facebook тут.