На Рівненщині презентували новий туристичний сайт RIVNE.TRAVEL. Про це повідомляє сайт Все.

Сайт розробили в рамках оновленої концепції «Рівненщина туристична».

Фото: vse.rv.ua

Наразі сайт включає інформацію про 182 туристичні локації, 40 готових маршрутів, 23 екскурсоводів. Розміщено 48 віртуальних подорожей, а з часом кількість 3D-турів зросте до понад сотні.

Кожен розділ є клікабельним та має окрему сторінку. Це: місця, маршрути, гіди, екскурсії, натхнення та 3D-тури.

Розділ «Місця» – це інформаційна основа сайту. Зараз там розміщено 182 локації з фото та інформацією, а також їх розташування з прив’язкою до GoogleMaps. Цей розділ дозволяє переглянути об’єкти та створити свою власну подорож.

У розділі «Маршрути» вже передбачені готові пропозиції мандрівок. За необхідності, їх можна доповнювати чи замінювати іншими об’єктами. Якщо туристів цікавить готовий туристичний продукт, його можна обрати в розділі «Екскурсії». На сайті зібрано понад 40 турів різного спрямування.

Родзинкою сайту є спеціальний фільтр, який допоможе із пошуком бажаного маршруту. До прикладу, якщо туристів цікавить релігійна спадщина, сімейний відпочинок, гастротуризм або природа, варто позначити бажану тематику та обрати потрібний маршрут.

Розділ «Гід» містить інформацію про екскурсоводів, яких поки є 23. На сайті можна переглянути профіль гіда, ознайомитись із тематикою екскурсій, а також залишити відгук про його роботу.

Фото: vse.rv.ua

Для тих, хто тільки збирається в подорож та шукає натхнення, створили розділ «3D тури».

Тут розміщені 48 панорам та 108 віртуальних подорожей.