Українець Євген Носальський заснував міжнародне риболовецьке співтовариство Fish.Love.Club та розвиває в нашій країні риболовецький туризм.

В інтерв’ю Vseprokiev Є. Носальський розповів, що основною філософією його великої і дружної команди є об’єднання рибалок від аматорів до професіоналів в одну велику структуру для плідної взаємодії, комунікації та генерації корисних проектів в offline режимі. А основна мета – це максимальний розвиток риболовецького туризму в Україні.

«Наша країна має величезний потенціал стати меккою у Східній Європі для всіх бажаючих поїхати на рибалку і спробувати себе в абсолютно різних видах лову. У нас є абсолютно всі умови для цього: унікальна природа і ландшафти, чудові внутрішні водойми і вихід до моря, якісний сервіс і вміння вибудовувати довгострокові бізнес-відносини», – зазначив Є. Носальський.

За словами рибалки, кількість бажаючих зловити рибу в Україні і добре провести час зростає з кожним сезоном.

«Наші гості, клієнти і друзі з-за кордону закохуються в Україні практично з першого погляду, а після першого улову загоряються бажанням купити в Україні нерухомість і приїжджати сюди набагато частіше», – відмічає він.